— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Atlas HL

De Atlas HL is een goederenlift of goederenheffer, hieronder verstaat men industriële liften die geen besturingsorgaan hebben op het platform: ze zijn uitgerust met wanden of beschermingen aan de omtrek die het laadoppervlak beschermen.

Voordelen van deze goederen- / lastenlift

 • In gemetste of betonnen schacht
 • Hefhoogte: Max. 12 m (hoger op aanvraag)
 • Snelheid: Max. 0.35 m/s
 • Hefvermogen: 100 kg tot 10 ton (hoger op aanvraag)
 • Vanaf 1000 kg mogelijk met personenbegeleiding
De Atlas HL is speciaal ontworpen om goederen op een veilige en ergonomische manier te transporteren tussen verschillende verdiepingen. Hierdoor vindt de Atlas HL een ruim toepassingsgebied in productie- en opslagruimtes. De Atlas HL kan worden geïntegreerd in nieuwe en bestaande gebouwen.


Afwerking

De Atlas HL kan zowel in een betonnen als gemetste schacht worden opgebouwd. Bouwkundige aanpassingen worden aldus tot een minimum beperkt. Er zijn verschillende types en opties verkrijgbaar naargelang de behoeftes.Aandrijving
De motor bestaat uit een monoblok, die het volgende omvat: olietank, electrische motor, schroefpomp, een anti-terugloopklep, veiligheidsventiel, elektromagnetisch ventiel en luchtfilter. Alle elementen van de motor bevinden zich op het deksel van de tank om het nazicht te vergemakkelijken.


Veiligheid
De liften zijn uitgerust met een veiligheidssysteem voor kabelbreukbeveiliging, die voor een onderbreking zorgen van de electriciteitsaanvoer, zelfs bij verlenging van de kabels. Door onderbreking van de olietoevoer, daalt de lift tot het laagste niveau zonder te versnellen. In geval van overgewicht reageert een veiligheidsklep. De “Lift” met EG-opschrift voldoet aan de veiligheidsnormen bepaald volgens de richtlijn 98/37/EG van het Europese parlement inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten betreffende machines.

 • Toepassing: goederentransport
 • Schacht: bestaande schacht
 • Hefvermogen: 100 kg tot 10 ton
 • Hefhoogte: max 12 m
 • Putdiepte: afhankelijk van hefvermogen (van 23 cm tot 70 cm)
 • Snelheid: max 0.35 m/ sec
 • Motor: afhankelijk van hefvermogen (0.37 tot 30 KW)
 • Spanning: 3 x 230 V of 3 x 400 V
 • Opties: deuromlijsting in staalplaat of inox, kooi in staalplaat of inox, deuren in inox, klampensysteem, personenbegeleiding


Probeer onze goederenliften uit in uw buurt

U wil de goederenlift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de goederenlift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.


Probeer onze goederenliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een goederenlift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte goederenlift. We overwegen met u de voor- en nadelen per goederenlift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Enkel zo installeren wij de goederen- of lastenlift die bij uw omgeving en situatie past. De prijzen van onze goederenliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Meer dan 50 jaar ervaring & know-how

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een goederenlift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De monteur van elke goederenlift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een goederenlift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten